How to download Kouzelné hrátky se zvířátky lastet apk for android



Kouzelné hrátky se zvířátky.apk 1.1.2
Name: Kouzelné hrátky se zvířátky.apk
ID: com.effortix.app91
Version: 1.1.2
Size: 0 Mb



Kouzelné hrátky se zvířátky Screenshots

How to download Kouzelné hrátky se zvířátky 1.1.2 mod apk for bluestacks
How to get Kouzelné hrátky se zvířátky 1.1.2 apk for android
How to install Kouzelné hrátky se zvířátky 1.1.2 mod apk for bluestacks

How to setup Kouzelné hrátky se zvířátky apk for android

- For Android 4.0 or higher:
Please to Settings, look down to Security, and select Unknown sources. Choosing this choice will enable to install apps download from the internet.
- For devices running on lower Android 4.0:
Please go to Settings - open the Applications option, and select Unknown sources, click OK on the popup alert.

Kouzelné hrátky se zvířátky Details

Kouzelné hrátky se zvířátky

Chcete své děti pobavit, nechat je zazpívat si, zatancovat, podívat se na pár kouzel a ještě si i zahrát v soutěžích o sladké ceny? Pak právě pro vás a vaše ratolesti jsou určeny „Kouzelné hrátky se zvířátky“. Nejedná se o klasickou divadelní pohádku, kde děti sedí a poslouchají, a kterou můžete vidět skoro kdekoli. Právě naopak: vaše děti nebudou sedět ani chviličkou a po celou dobu budou doslova v centru dění. Takže si nachystejte mobilní telefon nebo fotoaparát, abyste si mohli zaznamenat jejich „chvíle slávy“ a jdeme na to!

„Kouzelné hrátky se zvířátky“ jsou interaktivní hudební performance určená pro děti od 4 do 8 let, která ale pobaví i děti mladší (cca od 2 let), případně i o něco starší, které si toto představení užijí jako dětskou diskotéku. Čeká vás 8-14 písniček (dle délky pořadu) obsahujících jednoduché choreografie, jež děti snadno napodobí, a které si rádi zazpívají s našimi herci. Pořad je propojen jednoduchou, snadno pochopitelnou dějovou linií, a je doplněn několika kouzly vhodnými pro tuto věkovou skupinu. Rovněž může být doplněn soutěžemi o ceny (dle časových možností pořadatele).

„Kouzelné hrátky se zvířátky“ obsahují původní, dobře známé české písničky i originální písničky s českými texty, které jsou v ČR uváděny poprvé. Celá show je doplněna webovými stránkami www.kouzelnehratky.cz, kde si můžete nejen stáhnout melodie a texty k písničkám (a zazpívat si je doma či ve škole nebo školce), ale také prozkoumat doplňkové aktivity (kouzla, hry a pokusy), které si děti mohou bezpečně vyzkoušet se svými rodiči a ohromit jimi své kamarády.

Představením vás provedou a zazpívají vám naši herci, kteří mají spoustu zkušeností s prací v divadle i televizi (včetně mnoha ocenění za herecké výkony na festivalech po celé republice).

Takže se vydejte na webové stránky www.kouzelnehratky.cz a už zanedlouho se na vás budeme těšit na některém z našich představení.

What's new in Kouzelné hrátky se zvířátky 1.1.2


Kouzelné hrátky se zvířátky | 3 Reviewers | | Rating: 5

Download Kouzelné hrátky se zvířátky lastet APK



Search terms:
How to mod Kouzelné hrátky se zvířátky 1.1.2 apk for bluestacks
How to use Kouzelné hrátky se zvířátky mod apk
How to mod Kouzelné hrátky se zvířátky 1.1.2 apk
How to get Kouzelné hrátky se zvířátky unlimited apk

Previous
Next Post »